Goede Doel

De opbrengst van de 2e editie SantaRun gaat naar het goede doel. Dit jaar is het goed doel; de Nierstichting en alle verenigingen in de gemeente Geertruidenberg. Dit betekent zowel sportieve, culturele, creatieve en andere lokale verenigingen.
De Nierstichting is het nationale goede doel van de Rotary Santa Run. Daarnaast ondersteunt de organisatie graag de lokale verenigingen die veel voor de inwoners van de gemeente organiseren, vrijwel meestal op vrijwillige basis.
De opbrengst wordt verdeeld onder de verenigingen die minimaal 16 deelnemers werven voor de SantaRun. Zo stimuleert de organisatie de verenigingen om actief deelnemers te werven. Bij het ophalen van het kerstpak bij sportzaak Govers Sport mag u kiezen uit naam van welke vereniging u loopt. De deelnemer hoeft zelf geen lid te zijn van de betreffende vereniging. Dit kunnen dus ook vrienden en familie zijn van leden van een vereniging.